Keresés ebben a blogban

2007. szeptember 11., kedd

A leghalálosabb verseny: brain overwriting.



Az angol kifejezés az emberi agy manipulálását, "felülírását" jelenti.


Amerika a gonosz gátlástalanság "anyaországa". A népes mezőnyben alighanem a leggonoszabbak, leggátlástalanabbak a "tudományos kutatók", Josef Mengele kollegái. Az emberi agy manipulálása a kutatások főtémája. Itt tolonganak a legtöbben, ide ömlik a legtöbb zsozsó. Ezek "szigorúbban titkosak" mint a hadiipari kutatások. Sok jel mutat arra, hogy az USA a harmadik világháborút a koponyacsontokon belül kivánja megvívni és szeretné megnyerni. Ebbe a boszorkány konyhába tehát nincs belépés. Az üstben keletkezett párák néha fölemelik a fedőt és valami kiszivárog. Könnyen meglehet, nem véletlenül. Néhány hülyeséget tekintélyes tudományos folyóiratok is közölnek. Valami ilyesmie találtam az Indexen.


"A kutatók előtt ismert, hogy a liberálisok és a konzervatívok másként teljesítenek pszichológiai teszteken. A New York-i Egyetem tudósai David Amodio vezetésével arra próbáltak választ találni, hogy ennek van-e valamilyen neurológiai magyarázata – kérdi a New Scientist.


Más tudósok üdvözölték a New York-i kollégák felfedezését. Jorsan Grafman, egy bethesdai neurológiai intézet kognitív tudományokért felelős igazgatója "érdekesnek és provokatívnak" találta a kutatást. Grafman szerint elképzelhető, hogy a politikai nézetek közti finomabb különbségek is felfedezhetők az agyban, és a tudósok a jövőben egy agyszkenből akár azt is megállapíthatják, hogy az illető kire szavazna a következő választáson. Matt Newman, az Arizonai Állami Egyetem munkatársa úgy véli, Amodióék kutatása alátámasztotta azokat a korábbi tanulmányokat, amelyek szerint a konzervatívok elutasítóbbak a változásokkal szemben." [Index 2007. 09. 10]



Irak példáján látjuk, hogy Amerikának nem sikerült olyan szuperkatonákat "előállitania" akik feleannyira bírnák a gyűrődést, mint Hitler gyerekkatonái Berlin romjai között. A halottakban elszenvedett veszteségeknél sokkal drámaibbak azok a traumák, amelyekkel a katonák hazatérnek, hogy otthon aztán ne tudjanak magukkal mit kezdeni és a társadalom se' tudjon velük mit kezdeni. Amerika vesztesége "élőhalottakban" sokszorosa az elesettekének.
Az imperialista rablóháború nagyobb dicsőségére az is kiszivárgott, hogy a pilótákat kábitószerekkel tömik. Nagyon úgy néz ki, hogy sok rejtélyes "baleset" oka, hogy a kábszeres pilótának nem térkép a táj, hanem a jó franc tudja micsoda. Így aztán odapörkölnek a falusi lakodalmasok közé.


És közben kibontakozik egy új - fenyegető - jelenség! Azt már rég tudjuk, hogy az iszlamista tudatformálás tömegével produkálja az önkéntes halálra vállalkozók, az Allah paradicsomába igyekvők, légióit. Ezt az "eredményt" nem magasan kvalifikált és dotált "kutatók", hanem "jámbor" mullahok produkálják. [Egyikük a vak, nyomorék Jaszin sejk volt. Többször irtam róla.]


A tanitványok kezdetben "szinesek" voltak, e népek legjavából. Közöttük szép számban gazdag - művelt családok gyermekei. Ez is fejfájást okozott a világhóditóknak. A potenciális terroristák kiszűrése azonban megoldhatónak látszott: a barna, olajosképű pofákat kellett kihalászni a zavarosból. A "szines" fanatizmus akként is felfogható volt, hogy ez bizonyos emberfajok lelki alkatára vezethető vissza, mert ezek jóval később másztak le a fáról, mint a yankeek. Igen ám, de a terrorizmus már kezd úgy kinézni mint a cappucino, azaz fekete és fehér (!) komponensek keverékévé válik.


A "Hírszerzőben" olvashatók a következők.


"Egy héttel szeptember 11-e évfordulója előtt Németországban és Dániában is több terroristagyanús elemet tartóztatott le a rendőrség. Németországban letartóztattak három "muszlimot", akik több száz kiló vegyi anyaggal "soha nem látott dimenziójú", a madridinál és a londoninál is komolyabb terrorcselekmények elkövetésére készültek. A német (!) Fritz G., Daniel S. és a vélhetően török Adem Y. által létrehozott terrorista sejtet már hónapok óta figyelték az illetékes hatóságok."



"A kedd este őrizetbe vett gyanúsítottak - akik közül ketten német állampolgárok, egy pedig török - a rendkívül forgalmas frankfurti repülőtér és a ramsteini amerikai támaszpont ellen terveltek ki támadást. A gyanú szerint a három férfi az Iszlám Dzsihád Unió (IJU) elnevezésű terrorszervezet német sejtjének tagja. A korábban elsősorban Közép-Ázsiában tevékenykedő, de az utóbbi időben Európát is mind inkább célba vevő szervezet szoros kapcsolatban áll az al-Kaida nemzetközi terrorhálózattal. A gyanúsítottak korábban állítólag Pakisztánban kaptak kiképzést." [2007-09-05]



Eddig a hír [ami szent] és most következzék a vélemény [amely szabad]. A kérdés az, hogy lesz egy németből "muszlim" és miért akar mindenáron robbantani - honfitársainak tömeges halálát okozva ezáltal? Azt mondjuk: fanatizmus (?). Mi az? A kislexikon szerint - "Vakhit. A valóság figyelmen kívül hagyásával, merev - indokolatlan - ragaszkodás egyes eszmékhez, elvekhez. A fanatikus embert nem lehet meggyőzni arról, hogy amihez ragaszkodik, az nem ésszerű. A fanatikus ember ingerülten elutasítja az ellentétes véleményt, s saját álláspontját képtelen módosítani."


Ez a körülirás nem mond semmit - üres. Senki se' gondolhatja komolyan, hogy egy német, röpke pakisztáni kiképzés eredményeképp, vakhitű iszlamistává változhatna és azért lenne hajlandó az életét feláldozni, hogy a német városok fölé minaretek magasodjanak és a müezzin hívja imára a "deutsche mouslimokat".


A lelki metamorfózisra van (!) reális magyarázat. A gyűlölet! A kapitalizmus miközben tönkreteszi a társadalmat, a családot és az egyént, tőkét akkumulál. Ez a célja. Közben akkumulálja a gyűlöletet is, ez meg a tőkeakkumuláció "mellékterméke". A tőketulajdon többségét tulajdonló zsidóság - a Talmudból - nagyon jól tudja, helyesebben tudhatná, milyen rontó energiák felszabadítására képes a gyűlölet. De itt egy szörnyű tévedés forog fent! Azt hiszik, akié a tőke, azé a gyűlölet ereje is. Nem! Ez kezd fordítva működni. A fehér "bennszülött" gyűlöli annyira vérszívóit, hogy ölni és halni egyformán kész, ha ezeket elpusztíthatja.



Ez a gyülölet az amely rövid hetek, esetleg hónapok, alatt "fanatizmussá" kovertálható azáltal, hogy eszközöket kap céljának megsemmisítéséhez. Az eszköz a fegyver, a robbanóanyag, stb. és a tudás (!). Annak tudása [know how], hogy ezek hogyan alkalmazhatók maximális hatékonysággal.


És itt kopogtat a tőkés világ kapuján az új probléma: miről ismerhető fel a sok német között a "néhány" terrorista? Grafmanék majd rájuk mutatnak: ecce homo!? Na erre befizetek. Ezt Izraelben sem tudják megcsinálni, pedig ott nagyon - nagyon szeretnék.


Mi a megoldás? A teljes rothadtság miatt nem reformálható kapitalizmus lecserélése - valami másra ...


Sz. Gy.